Valná hromada a vyhlášení ČP v LP 2017

Ikona datum 21.08.2017

Valná hromada a vyhlášení ČP

Pro letošní rok se řídící výbor ASAT rozhodl pro trochu jiné pojetí Valné hromady (Členské schůze) a vyhlašování Českého poháru v loveckém parcouru.  Hlavní myšlenkou je setkání co největšího počtu střelců všech disciplín v jiném prostředí, než je střelnice a jinak než spěchajících domů. Valná hromada se tedy bude, společně s vyhlašováním ČP, konat 11.listopadu 2017 od 14hodin ve Špindlerově Mlýně na hotelu Olympie. Po schůzi a oficialitách bude vyhlášení ČP v loveckém parcouru. Pak bude následovat večerní program s hudbou a tancem. Budou proto vítány všechny manželky, milenky, nebo manželé či milenci. Možná je to příležitost jak jim trochu vynahradit ten čas, kdy my jsme na střelnici. Máme k dispozici celý hotel i víkend. Pokud se tedy někdo rozhodne přijet už v pátek, ta možnost tu je. Cena za noc a osobu je 650 kč se snídaní. V sobotu je oběd a večeře zajištěno sponzorsky. Pití bude v režii každého člena. Parkování u hotelu.

Vzhledem k zajištění ubytování a také jídla a personálu je nutné nahlásit účast do 5.11. Je třeba rozlišit příjezd, zda už v pátek (dva noclehy), nebo v sobotu (jeden nocleh) a to samé s rodinnými příslušníky. Dále i variantu (kvůli jídlu) bez noclehu tedy jen účast na sobotním programu.  Prosíme členy ASAT (i rozhodčí), aby se na tuto akci přihlásili na stránkách ASAT v sekci Soutěže ZDE (poslední položka) a hlavně, aby informace o počtu noclehů a rodiných příslušníků pošlete mailem na adresu:  pzazvorka @ seznam.cz.

Program schůze bude společně s pozvánkou rozeslán mailem a také zveřejněn na stránkách minimálně měsíc předem.